Ürgüp Ziraat Odası > Ziraat odaları kayıtları İçin gerekli formlar

Ziraat odaları kayıtları İçin gerekli formlar

Form AdıAçıklamaKullanıldığı yerler

Çiftçi Kütüğü  Formu

Ziraat odalarına kayıt olmak,çiftçi belgesi çıkartmak için gereklidir.Formun üzerine tıklayıp çıktısını  alarak gerekli yerlerin doldurulup muhtara onaylatılması gerekmektedir.

Ziraat Odalarına kayıt yaptırmak; çiftçi   belgesi çıkartmak için gereklidir.

Kira Sözleşmesi

Tarım arazilerinin kiralanarak kullanılması durumunda ziraat odalarına ve ÇKS ne kayıt olunacaksa     ilgili yerler doldurulup muhtar ve aza ya imzalatılması gereklidir.

Ziraat odası kaydı ve ÇKS işlemlerinde;

C Formu

Çiftçi kayıt sistemine kayıt olmak veya güncelleme yapmak için kullanılır.Muhtar aza onayı gereklidir

ÇKS (çiftçi kayıt sistemi) işlemlerinde;

Muvafakatname 1

ÇKS ye kayıt olmak için tarım arazilerinin bir parseldeki bütün hisseleri kullanılacaksa bu form      kullanılır

Muvafakatname 2

ÇKS ye kayıt yaptırmak için birinci derecedeki akrabalardan tarım arazisi kiralama işleminde kullanılır.

Ziraat Odası Kayıt sildirme

Ziraat odalarına kayıtlı bulunan çiftçilerimizin kayıtlarını sildirmeleri için kulanılır.

Ziraat Odalarından kayıt sildirmek için;

Ziraat Odası Ürün değitirme

Ziraat odalarına kayıtlı bulunan arazilerde, ekiliş yapılırken yanlış yazılan arazilerin ekilişini değiştirmek için kullanılır.

Ürün değişikliği;