Ürgüp Ziraat Odası

ZOBİS
Ürgüp Ziraat Odası > Haberler > Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde minnet, şükran ve özlemle anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde minnet, şükran ve özlemle anıyoruz.

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” vecizesinde vurguladığı gibi, bizlere düşen en büyük görev, Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve Atatürk’ün işaret ettiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışarak, ülkemizi ve milletimizi birlik ve bütünlük içerisinde daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımaktır.

Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça, bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış olan Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularla, şükran, rahmet ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.